Beerschot AktieKomiteit (BAK) moet supporters en club nog meer verenigen

Beerschot kreeg woensdag ondanks de mindere competitiestart nog eens de bevestiging van een uitverkocht Olympisch Stadion dat het voor de volle 100 % op de paars-witte achterban kan blijven rekenen. Een dag later krijgen zij uitstekend nieuws. Een nieuw overkoepelend supportersorgaan wordt officieel in het leven geroepen, genaamd Beerschot AktieKomiteit of kortweg BAK.

yala

LEES OOK. COMMENTAAR. Beerschot herbeleeft de grote dagen

Het BAK was al actief sinds eind 2018, maar nu is het ook officieel erkend tijdens een overleg met het bestuur. Naast de 13 leden waren ook voorzitter en mede-eigenaar Francis Vrancken, algemeen directeur Gunther Dieltjens, trainer Stijn Vreven en strategisch directeur Sven Van den Abbeele aanwezig. Een volledig verslag van het open overleg over de werking, de ambitie en de toekomst van de club kan je lezen op de facebookpagina ‘BeerschotAktieKomiteit’. Het besluit was duidelijk: “Enkel samen kunnen wij blijven groeien en onze ambities waarmaken.”

Het Beerschot AktieKomiteit telt 13 leden uit de supportersfederatie, verschillende supportersclubs, sfeergroep Armata Viola en andere supportersverenigingen zoals Wij zijn Beerschot en Back to Beerschot. Dit zijn ze allemaal: Johan Peeters (voorzitter), Guy Van Hecke, Marc Janssen, Frank De Lee, Gert Fret, Jeffrey Van Linden, Tom Schelkens, Jelle Van Dyck, Jan Totte, Danny Nevelsteen, Patrick Scheirs, Danny Van Regenmortel en Kimberly Verelst.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners