vrijdag 27 september 2019 - Nieuws
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

Al enkele jaren organiseert Atoessa botox parties met champagne en kaviaar.  sbs

monacovrouwen

Glaasje bubbels, spuitje botox

Als zakenvrouw ziet Atoessa Ghavami-Lahidji (38) er graag piekfijn uit. Dus als de Izegemse Monacovrouw samenkomt met vriendinnen voor een avondje ontspanning, waarom zouden ze zich dan behalve met champagne en kaviaar ook niet verwennen met een spuitje botox?

Lang moest Atoessa niet nadenken toen de cameraploeg vroeg of ze ook haar botox parties mocht filmen. “Ik wil dat de kijkers alles zien zoals het is. Ik heb niks te verbergen”, zegt de Izegemse zakenvrouw uit ‘Monacovrouwen’.

 

En dus krijgt u vanavond te zien hoe gastvrouw Atoessa enkele vriendinnen én haar make-up artist Joe Ghannam over de vloer krijgt voor een gezellige avond.

Wekelijkse evenementen zijn het niet, de botox parties. “Met botox mag je niet overdrijven”, zegt Atoessa. “Twee keer per jaar is al goed genoeg. Ik ben er enkele jaren geleden mee begonnen om rimpels te vermijden. Jawel, vermijden. Want botox zorgt ervoor dat je spieren goed strak blijven staan. Mensen die zich laten behandelen om hun rimpels te verbergen, zijn eigenlijk al te laat.”

  SBS

Het mag dan wel een efficiënt middeltje zijn tegen rimpels, je voorhoofd laten bewerken met naalden doet geen deugd. Vandaar dat de kaviaar op die feestjes rijkelijk wordt overgoten met champagne. “Vriendinnen onder elkaar, dat verzacht de pijn. Als we samenkomen, heerst er altijd een goeie sfeer. Doe daar nog een borreltje bij en je bent die prikjes zo weer vergeten. Niet iedereen laat botox spuiten, trouwens. Sommigen komen gewoon voor de gezelligheid.”

‘Monacovrouwen’, 20.35 uur op VIJF

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws