Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Greg Van Avermaet krijgt (één van zijn) laatste kans(en) om wereldkampioen te worden: “De tijd begint te dringen”

WK WielrennenWij: «Woensdag 4 december: Gala van de­ ­Kristallen Fiets.» Hij: «Oké, genoteerd. Het gaat voor­lopig tussen Van Aert, Gilbert en Evenepoel, hé. Ik zal wereldkampioen moeten worden.» Wij: «Inderdaad.» Greg Van Avermaet (34) weet wat hem zondag te doen staat.

11 reacties

  • Bart Van Vlierberghe

    5 jaar geleden
    Dirk Vercauteren, dat is toch om te lachen?  - 2 zeges Internationale Wielertrofee Jong Maar Moedig Memorial Fred De Bruyne 2007 - 5 zeges 5e etappe Ronde van Qatar GP Raf Jonckheere 2e etappe Ronde van het Waalse Gewest Rund um die Hainleite Memorial Rik Van Steenbergen 2008 - 5 zeges 3e etappe Ronde van België Stadsprijs Sint-Niklaas 3e etappe Ronde van het Waalse Gewest 2e etappe Ronde van de Ain 9e etappe Ronde van Spanje  PuntenklassementRonde van Spanje 2009 - 1 zege Heis
  • Pieter Verhulst

    5 jaar geleden
    Heeft een top jaar gehad. Anders idd voor ereplaatsen en top 10. Vrees dat hij over hoogtepunt heen is. Dat hij paar jaar geleden zijn eigen trainingsmaat Naessen ging terughalen om dan beiden verliezen maakt dat ik hem niets meer gun.
  • Peter Vandebeek

    5 jaar geleden
    Aan een WK titel hangt geld aan vast, een zekere zorgeloze toekomst.Maar dat zal ook zo gaan zijn voor al diegenen die later zullen kunnen zeggen deel uitgemaakt te hebben van de ploeg rond Remco Evenepoel. Op een WK of in een sponsorploeg.
  • dirk VERCAUTEREN

    5 jaar geleden
    Is een goede renner voor ereplaatsen. Wint zelden iets en zal er niet op beteren met het opkomend talent. Veel te veel aandacht voor wat hij nog maar gepresteerd heeft.
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Heel veel kanshebbers in de Belgische ploeg maar te weinig helpers, als men Greg en Phil en Remco als kopmannen bekijkt dan moest men zeker mannen als De plus en Hermans als helpers moeten mee nemen wat deze twee zijn renners die op deze hellingen grote diensten kunnen bewijzen. Het zeer zwaar W-K verleden jaar was Hermans de eerste Belg, zijn we alweer vergeten waarschijnlijk.