Ronald Haskell (links). Rechts Cassidy Stay, die aan zijn slachtpartij kon ontsnappen.
Volledig scherm
Ronald Haskell (links). Rechts Cassidy Stay, die aan zijn slachtpartij kon ontsnappen. © AP

Man riskeert doodstraf nadat hij wraak nam op ex door haar familie uit te moorden. Nichtje getuigt hoe ze overleefde door te doen of ze dood was

BuitenlandEen Amerikaanse man riskeert volgende week de doodstraf nadat hij op een gruwelijke manier wraak nam op zijn ex-vrouw. Ronald Lee Haskell (39) trok naar het huis van de zus van Melannie Lyon en executeerde daar niet alleen haar en haar man, maar ook vier van hun vijf jonge kinderen. Eén van de nichtjes van Melannie overleefde het. Door te doen alsof ze dood was nadat ze een kogel in het hoofd kreeg.

9 reacties

  • Charlotte De greef

    5 jaar geleden
    Gelukkig is er een gerede kans dat deze crimineel inderdaad de doodstraf krijgt: de Amerikanen zijn zo zot en onrechtvaardig niet als de Europeanen.
  • Sophia Henstra

    5 jaar geleden
    Dus als je een geestelijke ziekte hebt mag je moorden en ben je niet schuldig?? Het kan niet erger. De wereld wet is dol!
  • Meert Dominique

    5 jaar geleden
    @Jacques Deceuninck. Wil je echt dat Vlaanderen op het niveau van de VS komen wat criminaliteit betreft?
  • Anthony van der Borght

    5 jaar geleden
    Hoe kun je zoiets doen . Wat er in mensen omgaat onbegrijpbaar.. hij gaat ook weten wat dat hij gedaan heeft . Levenslang of doodstraf.. ginder is alles streng !!!
  • WILLIAM TAELMAN

    5 jaar geleden
    Dat zouden ze in België ook moeten doen , er zijn hier ook al onschuldige kinderen en volwassen mensen om het leven gebracht , maar hier krijgen ze nog eten en worden ze nog vrij gelaten