Stan Wawrinka komt naar Antwerpen

door
Belga
Leestijd 1 min.

Drievoudig grandslamwinnaar Stan Wawrinka heeft zijn deelname toegezegd aan het European Open in Antwerpen. De Zwitser wordt een van dé publiekstrekkers naast David Goffin en Andy Murray. "Dit wordt een waanzinnig sterke editie, het is bijna niet te geloven hoeveel toppers er naar Antwerpen komen binnen twee weken", laat toernooidirecteur Dick Norman vandaag optekenen.

De European Open wordt van 13 tot 20 oktober gespeeld in de Lotto Arena. Naast ex-nummer 1 Murray, Goffin (ATP 15) en Wawrinka (ATP 21) tekenen ook de Fransen Gaël Monfils (ATP 12), Jo-Wilfried Tsonga (ATP 39), Richard Gasquet (ATP 41) en Benoit Paire (ATP 23), de Argentijnen Diego Schwartzman (ATP 16) en Guido Pella (ATP 22), de Canadees Milos Raonic (ATP 25) en Steve Darcis present.

Op 12 oktober wordt geloot voor de vierde editie van de European Open (hard/635.750 euro). Het is nu al zeker dat Murray dinsdagavond in actie komt en Goffin donderdag aan het toernooi begint. Gasquet (2016), Tsonga (2017) en de Brit Kyle Edmund (2018) zijn de eerste drie namen op de erelijst.

bron: Belga