Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Clement nadat vrouw Vossen ongenoegen liet blijken: “Geen tijd om daarmee bezig te zijn”

Jupiler Pro LeaguePhilippe Clement moet elke drie dagen keuzes maken en die worden niet door iedereen in dank afgenomen. Zo liet de vrouw van Jelle Vossen woensdag haar ongenoegen blijken toen de spits zelfs in Francs Borains geen minuten kreeg: “Ik hoef mijn spelers niet tevreden te houden”, klonk het vanmiddag bij de coach van Club.

84 reacties

  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Ergens heeft ze wel een punt. Vossen is nog altijd de meest scorende voetballer in de JPL met 126 doelpunten! Scoren Openda en Okereke er ook zoveel? Jelle heeft enkel 1 helft gespeeld op Oostende en was niet goed inderdaad! Die 2 goals die Diagne maakt op KVM had Vossen ook gescoord hoor!
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    @Eddy De Vroe, jongen toch Vossen die wil niet vertrekken en dat alleen al voor zijn maandloon. Hij is zeer traag en kan geen man voorbij. Scoort enkel vanaf de stip of als hij toevallig de bal in zijn voeten krijgt vlak voor de goal. De tijden van Genk zijn voorbij en in Engeland was de terugval al goed bezig.
  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Hij wou absoluut weg bij Krc Genk en nu is hij nog niet meer bij de selectie. Maar anderzijds heeft hij toch nog een contract van een jaar of twee met een hoog salaris .
  • John Brosens

    5 jaar geleden
    Misschien wou Vossen zelf wel niet weg omdat hij zich te goed vind om ergens anders achter de bal aan te hollen ???
  • dirk claeys

    5 jaar geleden
    Vossen, cool en andere spelers wisten reeds lang dat hun einde nabij was! Maar zolang mogelijk meelopen voor het dikke loontje elke maand gaat voor!