EPA
Volledig scherm
© EPA

Leven vol tragedie en schandalen: dit is Hunter Biden, het zorgenkind van Joe Biden dat Trump ten val zou kunnen brengen

Hij is het enige kind uit het eerste huwelijk van Democratisch presidentskandidaat Joe Biden dat nog leeft en meteen ook zijn vaders grootste zorg. Dit is alles wat je moet weten over Hunter Biden (49), de man die wel eens de val van president Donald Trump zou kunnen veroorzaken.

4 reacties

  • Victor Munster

    5 jaar geleden
    De wereld op zijn kop: niet de fraudeur, maar de aanklager wordt vervolgd.
  • Theo Boertien

    5 jaar geleden
    Ach dit hele gedoe is een voorloper van de verkiezingen. Biden zit natuurlijk fout. De democraten meende schijnbaar dat in dit geval de aanval de beste verdediging is. Hetgeen wel eens averechts kan uitpakken en het afreden van Trump gaat hier zeker niet uit ontstaan gezien de republikeinse Senaat en de vereiste twee derde meerderheid. Hoogstens dat CNN en consorten (met veel ophef) een paar dissidenten republikeinen kunnen presenteren:)
  • Paul De Mol

    5 jaar geleden
    Laat ons niet lachen. - Op aandringen van Joe Biden krijgt zijn zoon Hunter een jobke in Oekraïne waarvoor hij 50.000$ per maand wordt betaald zonder iets te hoeven doen. (Hij weet er trouwens niets van af). - Wanneer Oekraïne een onderzoek begint naar deze manifeste corruptie, eist Joe Biden dat Oekraïne het onderzoek stopt, of ze verliezen de miljoenen militaire hulp. Nooit bewezen? Komaan. Biden heeft er zelf over opgeschept en de filmpjes zijn pas vorige week van het internet gehaald.
  • robrecht Peeters

    5 jaar geleden
    dat drugverslaving ook gepaard gaan met financiële katers is een open deur intrappen.De zoektocht naar geld is dan ook een constante en als men dan naar een corrupt land als Oekraine afzakt dat is de kat bij de melk zetten.En dat de vice-president Biden daar geen stok voor stak pleit niet voor zijn gezond verstand.Maar geen gevaar de nieuwe Oekraïense president gokt op een democratische overwinning in de VS.