Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Priorpostzegel vanaf volgend jaar 21 procent duurder

83 reacties

  • Emi Hergersberg

    5 jaar geleden
    dat is een verhoging van meer dan 8 oude Bef... We mogen niet meer in franken tellen omdat we ons niet bewust zouden zijn van de stijgingen. Ik doe het wel en sta telkens versteld. Ik verstuur mijn post van over de grens want dat is goedkoper :-)
  • rolle de muylder

    5 jaar geleden
    ik heb onlangs papieren aangetekend verstuurt naar de verzekering deze zijn net geen 2 weken onderweg geweest en dit vinden ze normaal omdat het druk (?) was
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Bert Janses: € 1,21??? Ik betaal minder voor een brief van Duitsland nààr Belgie, en onze postbussen worden leeggehaald van maandagmorgen tot zaterdag om 18.00h!!!
  • Raoul Rouma

    5 jaar geleden
    Minder brieven en dan maar de portiekosten verhogen met 21%, op die manier is het wel heel gemakkelijk. Mijn pensioen is ook onderhevig aan uw beleid dus kan dan ook mijn inkomsten op pijl gehouden worden mits een toeslag van 21%? Meer betalen en minder dienstverlening, moeilijk kan het niet zijn zo een bedrijf te leiden en er dan nog dik voor betaald worden ook.
  • Bert Verbist

    5 jaar geleden
    Je kan je pakjes nu al beter zelf gaan brengen binnen bepaalde straal, is goedkoper, is 1000% betrouwbaarder, en is veel sneller. Bpost is zichzelf de das aan het omdoen.