Vlaams formateur Jan Jambon probeerde vanavond een doorbraak te forceren met enkel de partijvoorzitters. Eerder op de dag werd bilateraal vergaderd.
Volledig scherm
Vlaams formateur Jan Jambon probeerde vanavond een doorbraak te forceren met enkel de partijvoorzitters. Eerder op de dag werd bilateraal vergaderd. © BELGA

Géén witte rook: Vlaamse onderhandelaars gaan uit elkaar zonder akkoord

De Vlaamse onderhandelaars zijn vandaag omstreeks 23 uur uit elkaar gegaan zonder akkoord. Vlaanderen ontwaakt morgenvroeg dus niet met een regeerakkoord. “We hebben goed gewerkt en de sfeer is constructief. Maar er zijn bijkomende technische uitklaringen nodig”, klinkt het bij de onderhandelaars.

37 reacties

  • GERARD DE PELECIJN

    5 jaar geleden
    Het zal zijn goed gegeten en gedronken hebben zekers!
  • vicky vanderweyen

    5 jaar geleden
    Wat maakt het uit voor die politici,hun wedde ligt er hoe dan ook,onder het mom van"we willen een goed akkoord"verschuilen ze zich van hun onbekwaamheid.De politici van de laatste tien jaar zouden perfect passen in de soap van"schone schijn".
  • Elsie Duppont

    5 jaar geleden
    Over onderwijs en inburgering zijn ze het niet eens: waarover dan wel? Dat wordt een zéééér flauw afkooksel van wat de kiezers wensen. Bij de NVA zullen ze wat lidkaarten terug in de bus krijgen vrees ik, de nieuwe CD&V is opgestaan.
  • Daniel Collier

    5 jaar geleden
    En dat noemen ze goed werken,zien hoe ze het geld uit onze zakken kunnen halen,prutsers.
  • Jan De Beir

    5 jaar geleden
    Goed gewerkt??? Postjes verdelen is werken??? Er kan alleeen zwarte rook uit die schouw komen. Een echte schande!