Chris Van Der Linden
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Van Der Linden © Photo News

‘Topdokter’ Chris van der Linden vermoedt dat Rob de Nijs al tien jaar tegen Parkinson vecht: “Medicijnen zorgen voor vervelende bijwerkingen”

ShowbizzNog één album wil hij maken, en dan is het gedaan. Maar een afscheid in schoonheid wordt het sowieso niet voor Rob de Nijs (76). De ziekte van Parkinson heeft in zijn plaats beslist over het einde van zijn rijke zangcarrière. Eén troost: “Tot je tachtigste kan je heel goed leven met de ziekte”, zegt neuroloog Chris van der Linden, bekend van ‘Topdokters’ op VIER in Dag Allemaal.

2 reacties

  • Michel Jacobs

    5 jaar geleden
    Rob De Nijs zal geen patient zijn van hem, dus strikt genomen valt die diagnose niet onder het beroepsgeheim. Toch is het zeer kies en dubieus van mijnheer van der Linden, dat hij als arts zijn kennis gebruikt om medische gegevens van dewelke De Nijs misschien niet wil dat ze openbaar worden gemaakt, in de pers te grabbel gooit.
  • Tom Wauters

    5 jaar geleden
    Staat inderdaad een een hele poos te beven met zijn hand tijdens optredens. Die diagnose is al langer gesteld want anders heeft hij geen goede dokter.;;;;