© RDr

© RDr

© RDr

© RDr

© rdr

© rdr

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Vernieuwde Proxy Delhaize officieel heropend

Na een grondige renovatie is de Proxy Delhaize-supermarkt in de Torenstraat in Meeuwen klaar om haar klanten opnieuw te ontvangen. Het voorbije weekend gingen de deuren na twee weken van hard werken weer open. De nieuwe uitbaatster is de 26 jarige Hanne Heynickx. Hanne neemt de winkel over van haar vader Jan en moeder Elly. Hanne is hiermee de derde generatie Heynickx die de buurtwinkel runt. In Meeuwen beter gekend als ‘Gra van Piere’.

RDr

Het resultaat mag er zijn want de buurtwinkel is mooier en gezelliger dan ooit. “Ik ben wat fier dat de buurtwinkel in het dorpscentrum blijft. De beste keuze, een buurtwinkel hoort in hartje Meeuwen thuis”, opent Hanne.

In de nieuwe Proxy Delhaize supermarkt staan de klant, de bediening en winkelbeleving centraal. “De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Ons assortiment is uitgebreid met nieuwe specialiteiten”, vertelt Hanne.

De winkel ziet er anders uit en het assortiment is uitgebreid. “De bakkerij en de slagerij zijn in een nieuw kleedje gestoken. We zijn er zeer trots op", verklaart Hanne Heynickx "We bakken vers brood in de winkel, Bovendien wordt het brood verschillende keren per dag ter plaatse gebakken." Een foto uit de jaren vijftig van vorige eeuw geeft een schitterend beeld van Meeuwen en het winkelgebeuren in die tijd. “Een hommage aan mijn grootouders en mijn ouders Jan en Elly, de stichters van deze winkel Gra van Piere, zijn vrouw Philomené en oom Thies”, vertelt Hanne. Er werden ook enkele innovaties ingevoerd. Milieuvriendelijke koeling, de warmte van de frigo ’s wordt gerecupereerd en herbruikt om de winkel te verwarmen. “Het onthaal van de klanten aan de winkelingang is vernieuwd, er is een onthaalmeubel en een kassa voor kleine aankopen voorzien”, zegt Hanne. Bovendien zijn de gangen breder en aangenamer om door te winkelen. “De kassazone werd ook herzien. De klant beslist om ofwel via de traditionele kassa's te passeren, ofwel naar de nieuwe individuele betaalzone te gaan waar medewerkers ter beschikking staan om hem te helpen of om zich te informeren over onze producten”, besluit Hanne.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer