Malena Ernman, mama van Greta Thunberg, raakte bekend als de blonde 'babe' van de opera.
Volledig scherm
Malena Ernman, mama van Greta Thunberg, raakte bekend als de blonde 'babe' van de opera. © Wikipedia/RV/Photo News

De ‘babe’ van de opera: mama van Greta Thunberg is geen onbekende

BuitenlandGreta Thunberg is niet meer weg te slaan van het internationale toneel. Van Mumbai tot New York, Sidney, Milaan of Brussel: het jonge klimaaticoon inspireert overal jongeren. Ze is wereldberoemd. Maar hoewel ze haar mama volledig in de schaduw zet, is ook dat geen onbekende. Emma Ernman (48) raakte bekend als de ‘babe’ van de opera en schopte het zelfs tot op het podium van het Eurovisiesongfestival.

54 reacties

  • Marcel van Alderweireldt

    5 jaar geleden
    Andre Christiaens, je weet niet waarover je praat. Lees eerst eens enkele wetenschappelijke artikels over de impact van de overbevolking op de opwarming van de aarde. Ik keur ook niet goed dat die moeder dat orchestreert voor haar dochter, maar je kunt niet rond de feiten blijven laveren!
  • maurice snelders

    5 jaar geleden
    Het was te verwachten dat er vroeg of laat een mama zou tevoorschijn komen om een graantje mee te pikken van haar wereldberoemde dochter. Wij hebben er in de buurt van Boechout ook zo één.
  • hugo van de velde

    5 jaar geleden
    Mumbay ? Nee dat is Bombay. Net zoals iedereen Beijing zegt, dat is ook nog altijd Peking hoor
  • josette Huybrechts

    5 jaar geleden
    Dat zij wa meer aan haar kind denkt dat gewoon wordt uitgebuit door de media. Ik kan hier echt geen respect voor hebben.
  • André Christiaens

    5 jaar geleden
    Haar mama was gebuisd op het Euro song festival en Greta zal na enige tijd hetzelfde te beurt vallen. Stopt meisje met je onnozele uitspraken, niet wij de oudere hebben uw jeugd verpest, maar de welvaart waar jij ook deel aanneemt is de ondergang, niet het klimaat, want dat is elke dag week - maand - jaar anders. in 1947 was het klimaat zoals nu, zeer warm zoals nu.