rv
Volledig scherm
© rv

Vreugde bij Club na ruime zege op Malinwa: “Dit was de perfecte wedstrijd”

Jupiler Pro LeagueClub Brugge trapte de negende speeldag in de Jupiler Pro League af met een eenvoudige 0-5-zege bij KV Mechelen. De promovendus speelde een uur met een man minder door rood voor Rob Schoofs en kon geen vuist maken tegen de vicekampioen. Bij blauw-zwart waren ze dan ook logischerwijs tevreden.

9 reacties

  • Robert VAN LAERE

    5 jaar geleden
    Als je met 10 tegen 9 speelt is het eenvoudig, en met Brugge gebeurt dat wil meer.Clement weet met zijn hoogmoed gewoon geen weg.
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    @Luciano, nog eens! Het was door de sterkte van Club dat KVM zo zwak en tam maakte.
  • Lois Verdonk

    5 jaar geleden
    Wordt Club Brugge tweetalig nu al die Anderlecht supporters overlopen ?
  • Etienne Derycker

    5 jaar geleden
    Het mag toch gezegd worden dat Vanaken minder en minder op de voorgrond treed, wordt niet meer in het spel betrokken.
  • Paul Van den Bruel

    5 jaar geleden
    In plaats van Okerere zou ik Schrijvers laten beginnen tegen Real. Gisteren heeft hij toch vanuit een onmogelijke hoek toch zijn goaltje gemaakt. Top. Go Bruges dinsdag.
  1. Blessin ongezien kwaad in de kring van Union na zege, Rouches trekken boetekleed aan voor razende fans: alle highlights van speeldag 27
    6

    Blessin ongezien kwaad in de kring van Union na zege, Rouches trekken boetekleed aan voor razende fans: alle highlights van speeldag 27

    Speeldag 27 van de reguliere competitie in onze Jupiler Pro League en de winnaar bovenin luistert alwéér - naast die van Anderlecht - naar de naam Union. Maar dat verhinderde Alexander Blessin niet om zijn spelers rond de middelcirkel samen te roepen en in een colère uit te barsten. Niet tevreden met hoe Union naliet Standard helemaal dood te doen (2-1). Van zo’n scenario kunnen de Rouches alleen maar dromen. Na de elfde nederlaag (Standard heeft nog maar zes keer gewonnen) blijft het degradatiespook levendig en werden de spelers gedwongen de woedende meegereisde fans te trotseren.
  2. Marc Degryse: “Het enige voorbehoud dat ik heb bij Union: zal de vestiaire even koel blijven bij start van play-offs?”
    PREMIUM
    9

    Marc Degryse: “Het enige voorbehoud dat ik heb bij Union: zal de vestiaire even koel blijven bij start van play-offs?”

    “En de winnaar is… Union. Nóg maar eens”. Zo kon ook onze huisanalist Marc Degryse alleen maar vaststellen nadat Union op de valreep won van Sint-Truiden, waarna Anderlecht op een draw bleef steken aan Den Dreef en nadat AA Gent vrijdag in eigen huis al de boot inging tegen KV Mechelen. Gaat dit blijven duren, vraagt Degryse zich af. “Het hoofd zal beginnen meespelen, eenmaal we het einde van de competitie naderen. Blessin, die zal niet gek doen, die vertrouw ik, maar ik weet niet of de hele vestiaire even koel zal blijven.”