Klimaatactiviste Greta Thunberg
Volledig scherm
Klimaatactiviste Greta Thunberg © AP

Greta Thunberg reageert op video: “Vanaf nu doe ik enkel nog deathmetal”

Op Twitter is een deathmetal-versie opgedoken van de boze en emotionele toespraak van de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg op de klimaattop in New York. De Zweedse tiener, die veel haatreacties kreeg, reageert nu met een flinke portie humor op het filmpje. “Vanaf nu doe ik enkel nog death metal”, schrijft ze. 

13 reacties

  • Jo Peeters

    5 jaar geleden
    Die denkt alleen maar aan zich zelf en wil veel in de kijker staan. Dit heeft niets met klimaat of milieu te maken. Dat ze niet naar school gaat is haar probleem dat kan later ook nog. Ze reist de wereld rond om de mensen te zeggen dat reizen niet goed is voor het milieu net zoals de groten der aarde en zo behoort ze tot de grootste vervuilers.
  • Sharon Debeul

    5 jaar geleden
    Greta, u stijgt elke dag in onze achting. Uw gevoel voor humor zit eveneens goed. Doe zo verder.
  • Pascal Fransen

    5 jaar geleden
    Rare meid zij mag iedereen aanvallen maar als de mensen dan hun mening geven dan is ze niet goed gezind. Iedereen heeft het recht op een andere mening. Langs de andere kant vind ik het erg dat zij wordt gebruikt door linkse partijen. Laatst zijn er nog klimaat experts door de mand gevallen weten ze het zelf nog wel.
  • Freddy Madou

    5 jaar geleden
    De eerste wetenschapper moet nog geboren worden die eens de waarheid verteld, het zijn allemaal maar prognoses maar hoeveel waarheid zit er achter.
  • Fred Debroek

    5 jaar geleden
    Haar aanpak is totaal verkeerd en dat haten veel mensen zoals ik dus.