Hilde Crevits (CD&V).
Volledig scherm
Hilde Crevits (CD&V). © Photo News

Crevits over Vlaamse formatie: "Goed dat we inhoud nu volledig uitdiscussiëren”

"Ik vind het heel goed dat we proberen om de inhoud nu volledig uit te discussiëren. Zo zullen we de komende jaren minder discussies hebben." Dat zei Hilde Crevits (CD&V) vandaag bij haar aankomst op het Martelaarsplein.

14 reacties

  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Witte rook. Deze toekomstige regering heeft blijkbaar werk gemaakt van een goede fundering, versta financieringsplan. In Wallonië hebben ze raprap hun intrek genomen voor dat er onenigheid over deze kwestie zou opduiken. Bij de PS komt het belang van de burgers na het belang van de partij.
  • gustaaf van bever

    5 jaar geleden
    Wat is kiezen waard als er steeds dezelfde koppen in opduiken? Wie was nu een winnaar en wie zijn de verliezers??? Wat een Circus dat ganse Gewest gedoe dat burgers tonnen geld kost..Schaf al die instellingen van graaipolitica af....Terug naar één regering met beperkt aantal gezagsdragers...
  • gustaaf guldentops

    5 jaar geleden
    daar hangt wel een prijskaartje aan,5 a 6 miljoen,en dan spreek ik nog niet van de 12 miljard voor de federale regering,ik zou zeg,gen goed bezig,met dank aan de nva,cd&v en de ovld,echte top politici.
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Zij gaat op naar haar volgende puinhoop die ze binnen 5 jaar gaat achter laten.
  • Hans Benoit

    5 jaar geleden
    Die grijns op die gezichten van de partijvoorzitters en het zwaaien naar de pers,vol van zichzelf,binnenkort zitten ze weer in ons zakken.Loosers.