BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Genk reageert na schandalig supportersgedrag in Limburgse derby: “Betreuren acties van beide supportersgroepen

Jupiler Pro LeagueKRC Genk reageert “teleurgesteld maar ook strijdvaardig” nadat de Limburgse derby op het veld van Sint-Truiden ontspoorde en in het slot bij 3-3 werd gestaakt. “KRC Genk betreurt de acties van beide supportersgroepen en roept op om onze Limburgse ploegen positief te steunen.” 

6 reacties

  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Verplicht ze om de match te herspelen met 1 punt als inzet op een neutraal terrein met toeschouwers waar ze geen schade kunnen verrichten. Misschien op het crosscentrum in Lommel....voor beiden niet te ver en ter zijn rap 2 doelen geplaatst en een zak kalk om de lijnen te witten kost niks. Laat ze maar ploeteren.
  • Kurt Vrancken

    5 jaar geleden
    Onmiddellijk alletwee 0 punten. Enkel dan geef je een juist signaal. Nu hebben beide ploegen nog hoop dat er iets uit de bus komt. Getuige hiervan is het zeer juridisch geschreven persbericht van Genk. Wordt de wedstrijd gestaakt en hebben beide supportersgroepen hieraan bijgedragen....beslis dan onmiddellijk om geen punten toe te kennen
  • marc germeau

    5 jaar geleden
    Ik begrijp die supporters, want want wordt nu graag opgesloten achter plexiglass ? Die vroeg gewoon om miserie.
  • eduard janssens

    5 jaar geleden
    De wedstrijd met gesloten deuren spelen op neutraal plein de ploegen moeten niet het slachtoffer worden van het wangedrag van de supporters !
  • Joseph Lemmens

    5 jaar geleden
    Er is in deze maar één oplossing: "wedstrijd opnieuw spelen achter gesloten deuren". De - brave - KRC en STVV-supporter mag hier niet het slachtoffer worden door het wangedrag van enkele heethoofden!