BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Anderlecht AND
0
EINDE
0
SK Beveren BEV

Fluitconcert in Lotto Park: Anderlecht kan zelfs in eigen huis niet winnen tegen Waasland-Beveren

Jupiler Pro LeagueHet blijft voorlopig bij één competitiezege dit seizoen. Pijnlijk. Anderlecht geraakte nu ook niet voorbij rode lantaarn Waasland-Beveren. Paars-wit speelde een zwakke eerste helft en morste met de kansen na rust. Een dramatische 6 op 27 is het harde verdict voor Kompany en co. 

148 reacties

  • Frank Rolus

    5 jaar geleden
    Arm Anderlecht hoe is het zover kunnen komen van een Europese grootheid tot een wik mijn woorden matige eersteklasser Als dat elke week als supporter moet aanzien begrijp ik alle commotie Maar ja wat waren de aankopen dit jaar en wie rendeerde er van ??
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Werner weymeersch : kritiek geven is zo gemakkelijk eh ...! Degrijse heeft volkomen gelijk met zijn analyse !
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    @Paul Van den Bruel, zoveel kansen hebben ze niet gehad. 1 in de eerste helft van Verschaeren die naast trapt en een paar in de 2de helft waaronder 1 bal tegen de lat. Veel doelloos balbezit door de bal veel te veel in de breedte en naar achteren te spelen. Met kompany, Nasri, Chadli en Roofe daar moet je toch veel meer een ploeg mee kunnen bouwen dan dat er nu is.
  • Karel Dierckx

    5 jaar geleden
    Rudi De Moor, één van de problemen bij RSCA is dat onder de vroegere directie de scoutingcel min of meer begraven is geweest te voordele van huismakelaar Bayat die spelers aanbracht. Dat bouw je niet terug op op een jaar tijd.
  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Sandler zag er echt moedeloos uit in het interview na de match. Betekent dat hij er ook niet meer in gelooft.