Donald Trump en Hillary Clinton.
Volledig scherm
Donald Trump en Hillary Clinton. © AFP

“Trump-administratie heropende onderzoek naar e-mails Hillary Clinton”

De administratie van de Amerikaanse president Donald Trump heeft het onderzoek naar de e-mails van Trumps voormalige rivaal Hillary Clinton heropend. Dat schrijft ‘The Washington Post’.

17 reacties

  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Clinton is toch geen kandidaat meer, dus hoe denkt Trump hier in vredesnaam nog voordeel uit te halen? Was één van zijn verkiezingsbeloftes trouwens niet dat hij haar onmiddellijk in de cel zou laten gooien als hij president werd?
  • michel De Blay

    5 jaar geleden
    @ Gerry Clé. U bent blijkbaar vergeten dat het Biden zelf was die achter het ontslag van de procureur-generaal van Oekraine zat. Als de éne president al niet meer tegen de andere mag vragen om 'iets' te onderzoeken??
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Het wanhopige gespartel van Trump om de democraten te beschuldigen is lachwekkend.
  • Guido Pintens

    5 jaar geleden
    hypocrisie ten top ... eerst Clinton beschuldigen en zijn eigen door hem aangestelde familie-raadgevers, die natuurlijk dik betaald moeten worden, doen potdorie krak hetzelfde. Over lomp zijn gesproken ... een verwittigd man/vrouw is er 2 waard, maar dat gaat niet op voor de Trump's, die prutsen gewoon verder maar dat mag duidelijk wel zonder verdere gevolgen
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Ondertussen hebben zijn kinderen en sommige van zijn personeelsleden eveneens gelijkaardige fouten begaan. Selectieve justitie daar in Amerika.