De tragedie vond plaats in het Grand Hotel Minerva. Dat ligt op de Piazza di Santa Maria Novella, een van de grotere pleinen in Firenze.
Volledig scherm
De tragedie vond plaats in het Grand Hotel Minerva. Dat ligt op de Piazza di Santa Maria Novella, een van de grotere pleinen in Firenze. © Grand Hotel Minerva

Vader vindt Vlaamse broers dood terug in hotelkamer in Firenze

In een hotel in Firenze zijn twee Vlaamse broers (20 en 27) dood aangetroffen. Er werden geen sporen van geweld gevonden. Alles wijst voorlopig op een dodelijke mix van drugs en alcohol, meldt de Italiaanse krant ‘Corriere della Sera’. Volgens Italiaanse media gaat het om Dries en Robbe De Ceuster.

11 reacties

  • Nick V D Bosschelle

    5 jaar geleden
    Fentanyl, een pijnstiller die naargelang het type 10 maal tot 100 maal sterker is dan morfine en die mits hulp van een dokter voorgeschreven kan worden ligt hier weer eens aan de basis. Is mega dodelijk, zeker in combinatie met alcohol. Een ware dodelijke pest in de VS met dagelijks honderden doden en het is aan het overwaaien naar Europa, verschillende grootsteden hebben er al een tijdje last van. RIP en sterkte ad familie
  • Angelo Cabooter

    5 jaar geleden
    Zo zie je maar wat drugs allemaal kan veroorzaken, vooral bij combinatie met alcohol of pillen. En dan willen ze drugs nog legaal gaan maken ook.
  • Baudouin Huysveld

    5 jaar geleden
    Wat al die smerige drugs kunnen aan doen
  • zina riffia

    5 jaar geleden
    Hoe erg. Rip voor beide. Immens veel sterkte voor de papa en iedereen die hen lief had.
  • Speelgoed Verkoop

    5 jaar geleden
    Vreselijk. Sterkte aan nabestaanden. Hopelijk worden alle pistes onderzocht.