Jeremy Clarkson.
Volledig scherm
Jeremy Clarkson. © Photo News

Jeremy Clarkson noemt Greta Thunberg “verwend nest” terwijl zijn dochter “mannen van middelbare leeftijd” viseert

Vader en dochter hangen niet per definitie hetzelfde standpunt aan. Voormalig Top Gear-gezicht Jeremy Clarkson en zijn dochter Emily staan zelfs lijnrecht tegenover elkaar in het klimaatdebat. Emily nam “mannen van middelbare leeftijd” op de korrel, terwijl papa Jeremy zijn giftige pijlen op tiener Greta Thunberg richtte.

38 reacties

  • Toran Korshnah

    5 jaar geleden
    Tegen dat de huidige protesterende generatie jongeren afgestudeerd is, is het kalf al meer dan half verdronken. De volgende generatie zal mogelijk een zeer zware prijs moeten betalen voor ons lanterfanten. Sommigen onder ons gaan 70 of 80 worden en nog mogen "genieten" van de gevolgen.
  • Rik Dhaenens

    5 jaar geleden
    Eindelijk eens iemand die de puntjes op de i zet.
  • Johan Van Biesen

    5 jaar geleden
    Als je een kat een kat noemt, dan ben je volgens de linksdenkende lange tenen snowflakes rotverwende wereldverbeteraars een arrogante persoon, ok, dan ben ik arrogant, kruip maar rustig de boom in met jullie dromen.
  • Johan Verreth

    5 jaar geleden
    het is weer school en het bruist van de millieuspijbelaars maar waar zaten ze een paar maand geleden??? vervuilig en vernieling zaaien op diverse festivals dat dan weer opgekuist werd (of voor betaald) door mensen van middeldare leeftijd.....? maar nu zijn ze terug en ineens weer voor het millieu (tenminste ze verwachten dat iemand anders het gaat oplossen) effe nuchter bekijken en het wordt ineens grappig ;-)
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Nog nooit gebeurd maar voor de eerste keer ben ik 100% akkoord met Jeremy Clarkson.