Boris Johnson, hier met zijn huidige partner Carrie Symonds.
Volledig scherm
Boris Johnson, hier met zijn huidige partner Carrie Symonds. © Photo News

Boris Johnson ontkent dat hij journaliste onder tafel betastte

BuitenlandDe Britse premier Boris Johnson ontkent ten stelligste dat hij een jonge journaliste ongepast heeft aangeraakt. “Deze beschuldiging is vals”, zegt een woordvoerder van Downing Street.

6 reacties

  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Ah, het was er boven!?
  • joachim albert

    5 jaar geleden
    Ze wil gewoon de andere vrouwen steunen door te getuigen en aan te tonen dat het geen alleenstaand geval is. Dat BJ een vetzak is tout court. Mvg
  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    Het is niet de eerste maal dat den Boris op dit vlak (vrouwen) slecht in het nieuws komt. Laatst was er agressie tegenover zijn vrouw/vriendin.
  • dirk rombaut

    5 jaar geleden
    ondanks het feit dat ik geen begrip heb voor Boris zijn politieke handelswijze, vindt ik niet dat feiten na 20 jaar, gebeurt of niet dat laat ik in het midden, nu moeten aangerekend worden. Het is zijn huidig, weliswaar verkeerd, standpunt dat telt!
  • Marco brilmans

    5 jaar geleden
    Waarom moet men steeds een persoon in diskrediet brengen, als hij reeds geviseerd wordt? ..en niet wanneer het zich heeft afspeelt? Dan had Johnson misschien nooit premier geweest en had dit allemaal vermeden kunnen worden. Ik vind dat allemaal nogal achterhaald. Ik ben absoluut geen fan van Boris, maar die 10-20 jaar na de feiten verhalen, ben ik eigenlijk ook zo beu als kou pap. Waarheid of niet.