MR-vicepremier Didier Reynders (MR).
Volledig scherm
MR-vicepremier Didier Reynders (MR). © EPA

Klokkenluider beschuldigt Reynders van doodsbedreigingen en belaging

Nicolas Ullens, de voormalige inspecteur van de Staatsveiligheid die een klacht indiende tegen MR-vicepremier Didier Reynders en diens rechterhand Jean-Claude Fontinoy, heeft nu bij het federaal parket een klacht ingediend voor doodsbedreigingen en belaging. Dat meldt nieuwssite Apache en het nieuws wordt bevestigd door de advocaat van de man, meester Alexis Deswaef. De klacht is gericht tegen Reynders en Fontinoy, de chef enquêtedienst van het Comité I en vertrouwelingen van Didier Reynders binnen de Staatsveiligheid.

29 reacties

  • Don Tessers

    5 jaar geleden
    Alle Ivoren torentjes openbreken en diepgaande onderzoeken uitvoeren. Van de geblokkeerde Libische fondsen is het doodstil terwijl er al miljoenen uit zijn verdwenen. Hoog tijd voor actie.
  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    Ben toch blij dat er tussen die blauwe Bende/brigade/loge club toch iemand is die altijd maar doorwerkt, gewoon door doet, goed onderhandelt, compromissen vindt en een ruime blik heeft,...de onvermoeibare ....Gwendolyn en de rechtervoet bart. Liberalisme..tja...maar wie voor ECHTE democratie is weet het wel voor de volgende keer.
  • Billy Valcke

    5 jaar geleden
    Intriest om van te huilen van woede.en we kunnen hier op reageren en die gaat gewoon verder doen.zelfs op een nog hoger level.
  • Toon Schouteden

    5 jaar geleden
    Sommigen hebben 'n langere "arm" dan de "arm" der wet. De aanklacht zó snel seponeren komt niet geloofwaardig over en duidt enkel op een doofpotoperatie.
  • Dirk Van den Lemmer

    5 jaar geleden
    Tja rechters worden nu eenmaal politiek benoemd in België.