BELGA
Volledig scherm
© BELGA

De opvallendste beslissingen uit het Vlaamse regeerakkoord: een overzicht

Formateur en toekomstig Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) heeft het regeerakkoord voorgesteld dat hij samen met coalitiepartners CD&V en Open Vld opstelde. Een overzicht van de opvallendste maatregelen.

156 reacties

  • Dave De Korte

    4 jaar geleden
    Wat ben ik blij dat ik niet meer in het Vlaamse landsgedeelte woon.
  • lieve vanderstraeten

    4 jaar geleden
    Puur kiezersbedrog, ik als werkende middenklassen, welk voordeel krijg ik, de alleenstaanden, gepensioneerden, wat wordt er concreet voor hun gedaan. En typisch voor de partijen die weggestemd zijn, geen cijfers waar de miljarden vandaan gaan komen. Van ons, tegenwoordig in de minderheid Vlaamse werkers, wij gaan alles kunnen ophoesten,
  • Petrus Steenssens

    4 jaar geleden
    Wie werkt zou bij krijgen zegt RUTTEN O-VLD en wij mensen die nu op pensioen zijn en een loopbaan van 46 jaar hebben. Wij hebben zelf voor ons pensioen gewerkt of weten ze dat niet bij de liberalen en de NVA. Over CD&V spreken wij niet die huilen met de wolven in het bos.
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Totale tewerkstelling nastreven door verplichte gemeenschapsdienst in te voeren. Wie dacht dat het ijzeren gordijn gevallen was is er aan voor de moeite. Het is gewoon opgeschoven. Tot aan de kust van de Atlantische Oceaan. Zou dat de reden zijn waarom de Britten er uit willen.
  • Dirk Van den Heuvel

    4 jaar geleden
    Ze beloven banen en zoeken er 120.000 maar ondertussen verdwijnen er 1000 banen per week ! De gewone werkende man gaat er op achteruit met het verdwijnen vd woonbonus. En we kunnen nog een extra minister gaan betalen binnenkort. Wat een snertregering. Het enige positieve is dat die Unia buiten gekeild word.