Greg Van Avermaet: “Mijn seizoen? De uitschieters ontbraken een beetje”

WK WielrennenGreg Van Avermaet (34) was met zijn achtste plaats de eerste Belg op het WK wielrennen in Yorkshire. Hij kon - net zoals de hele Belgische ploeg - niet overtuigen op zijn laatste hoofddoel van het jaar. “Of ik blij ben met mijn seizoen? Ja, maar de uitschieters ontbraken een beetje.” 

18 reacties

  • Pieter De Ruyter

    5 jaar geleden
    Hij rijdt constant op zeer hoog niveau,alleen die ene uitschieter ontbreekt.De vraag is of die er nog ooit komt gezien zijn leeftijd.
  • Aaa Aaa

    5 jaar geleden
    een constante , rust wat meer en piek wat meer
  • Paul Van Nieuwenhove

    5 jaar geleden
    Trek je niets aan van dwaze kritiek . Je bent een van de beste renners en je hebt goed gereden .
  • Dirk Van Den Bossche

    5 jaar geleden
    Als Van Avermaet al zou moeten stoppen volgens sommigen , hoeveel renners schieten er dan nog over in peloton? Staat nu op 4 in UCI ranking , dus zo slecht is hij dan toch niet. Wielerkennis is een mooi gegeven vooraleer hier niets beduidende reacties neer te schrijven.
  • Francois De Coster

    5 jaar geleden
    We kunnen onze renners niet veel verwijten want als men kijkt wat zij over het hele seizoen hebben gepresteerd daar kan men alleen maar zijn hoed voor afnemen maar aan die prestaties komt op een moment een einde, een auto rijd ook niet verder als men niet tankt ( in hun geval rust ) en volgens mij waren zij aan een grote tankbeurt toe op een paar uitzonderingen na die dan pech hadden.