BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Jambon: “Armoedebeleid valt onder welzijn”

De nieuwe Vlaamse regering heeft wel degelijk de ambitie om de armoede terug te dringen. Dat zegt minister-president Jan Jambon in ‘Terzake’, als reactie op de kritiek dat er in het regeerakkoord nergens sprake is van armoede. Het armoedebeleid maakt volgens Jambon deel uit van het luik welzijn.

23 reacties

  • jos duriau

    4 jaar geleden
    Het ziet er voor de minderbedeelden niet zo goed uit met deze rijkeregering.
  • Pierre Ocreman

    4 jaar geleden
    Armoede is een groot probleem???? Het zal er niet op beteren. Wij zijn het pluimvee..ooit zijn de pluimen op.
  • Luc Lepoudre

    4 jaar geleden
    Vele roepers mogen eens op hun plaats gezet worden met het gegeven dat wij met een hongertoontje zoals nu 1200 euro/md 's avonds en in de week bijklusten in een tweede job in plaats van in onze hangmat te kruipen. Nu worden we belaagd want worden aanzien als "de rijken".
  • Ronny Biesen

    4 jaar geleden
    Geef iedereen werk en verlaag jullie opgepompte belastingen naar 30% voor iedereen. Geen armoede meer in Belgie, dan enkel nog 1 regering en we hebben overschot.
  • Tom Faes

    4 jaar geleden
    Het zal niet lang duren voor ze opnieuw beginnen te kibbelen .Met zo'n akkoord overleeft de CD&V niet meer . Vld bijvoorbeeld wil altijd minder overheid maar is nu akkoord met meer overheid ah ja want Rutten wil minister worden . Verder ocharme mijnheer Beke , je laten inpakken als een sloef enkel voor een postje. Denken ze nu echt dat wij dat niet merken ?