© BELGAIMAGE

Moora Vander Veken (Olivia) verlaat ‘Thuis’ en verhuist naar Londen

Actrice Moora Vander Veken zal vanaf dit najaar even niet meer te zien zijn in de populaire Eén-serie ‘Thuis’. De 27-jarige Vander Veken zet haar professionele leven in Vlaanderen even ‘on hold’ om masterclasses in screen acting te gaan volgen in Londen. Vander Veken speelt al sinds 2014 Olivia Hoefkens in ‘Thuis’.

JaTi

“In Londen zijn er heel wat masterclasses en hoog aangeschreven theateropleidingen”, vertelt Vander Veken. “Ik wil als persoon en ook als actrice groeien, even afstand nemen van het dagdagelijkse en de tijd nemen om te groeien. Ik kan me er onderdompelen in cursussen en opleidingen die gegeven worden door de beste acteurs en docenten uit Engeland. Daar kijk ik echt naar uit. Enkele maanden keihard leren en me laten inspireren, om daarna met al die extra bagage terug naar Vlaanderen te komen.”

“Ik ben heel blij dat de producers van Thuis me die tijd gunnen en de kans geven. En ja, het is echt wel de bedoeling om na dat kleine jaar de draad terug op te pikken als Olivia in ‘Thuis”, klinkt het nog.

Bekijk ook:

Actrice Moora Vander Veken in Thuis: Olivia krijgt een razende Christine op haar dak

Thuis: Olivia uit haar bezwaar op de trouwpartij

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER