Wolvin Naya.
Volledig scherm
Wolvin Naya. © Natuurpunt

Wie heeft wolvin Naya gedood? 20.000 euro voor gouden tip

DierenWie de gouden tip aanlevert die leidt tot de ontmaskering en veroordeling van wie wolvin Naya gedood heeft, krijgt daarvoor een beloning van 20.000 euro. Animal Rights belooft 5.000 euro, het Natuurhulpcentrum draagt 5.000 euro bij en Vogelbescherming Vlaanderen doet er nog eens 10.000 euro bovenop. “Indien er meerdere tips leiden tot de veroordeling, wordt de beloning verdeeld”, melden de organisaties.

130 reacties

  • tony decabooter

    5 jaar geleden
    Dat jagers hondenliefhebbers bedreigen is onheus en niet netjes , zeker ongepast,hoort niet , met mekaar praten wel ,even uitleggen waarom een hond niet mag loslopen lijkt meer gepast , ik geloof dat de wet zegt dat honden aan de leiband moeten lopen ,laat uw hond maar eens lopen in een beschermd natuurgebied de kans is groot dat u direct tegen een pv aanloopt,op een honden weide mag hij los.
  • Philippe Pagan

    5 jaar geleden
    Ben zelf bedreigd geweest door jagers omdat mijn hond los liep.Ze waren met 2 en reden in een donkere jeep. Ze dreigden ermee mij een proces te maken en mijn hond neer te schieten als het nog eens gebeurde. Ondertussen heb ik mij bevraagd en weet ik wel beter. Zij stellen zich boven de wet tegenover onwetenden. En dit voorval deed zich voor an de rand van het bos van het militair domein waar de wolf verbleef. Dit zijn feiten. Voor de rest spreek ik mij niet uit.
  • tony decabooter

    5 jaar geleden
    Kwekers die schade hebben op gelopen door een wolf , weten nu waar ze hun schadeclaims kunnen indienen, en kunnen eventuele kosten om een omheining te plaatsen om de wolf buiten te houden, verhalen bij die mensen die de mooie premie beloven om de dader te vinden, ze hebben de centen , dus daar aankloppen ,ik vermoed dat ze dan niet thuis geven ?
  • ingrid mertens

    5 jaar geleden
    Waarom zou de mens alleen het recht hebben om hier te wonen?? Wie beslist dit?? O ja, de mens natuurlijk! Laat de natuur zijn werk doen, dan blijft alles in evenwicht .....
  • johnny palmaers

    5 jaar geleden
    De wolf hoort hier niet thuis. Basta! Onze voorouders die dit dier in onze contreien uitroeiden hadden daarvoor hun gegronde redenen. En dat deze dieren geen mensen aanvallen is je reinste onzin en op geen enkele waarheid gebaseerd. Het groene geleuter neemt de laatste tijd weer extreme vormen aan. Ik ben geen jager maar ze hebben wel hun recht op bestaan. Tot spijt van wie het benijdt. En Sil? Die zwijgt beter.