Het bewuste restaurant in Rome
Volledig scherm
Het bewuste restaurant in Rome © TripAdvisor

Toeristen krijgen in Rome rekening van 430 euro gepresenteerd, voor twee borden spaghetti en wat vis

Een koppel Japanse toeristen zal hun citytrip naar Rome nog lang herinneren. En de kennismaking met de stad was niet positief: toen ze in een restaurant allebei een bord spaghetti en een portie vis hadden gegeten (en enkel water hadden gedronken), werden ze nadien geconfronteerd met een rekening van... 429,80 euro.

19 reacties

  • Karl Van der Zande

    5 jaar geleden
    In Marokko ook voorgehad... minder dan de helft betaald toen en dan was het nog teveel... dacht wel dat het vechten zou worden maar ze zagen dat ik bereid was. Wouden de politie er niet bij zene.
  • Rita Asnong

    5 jaar geleden
    Net in Rome geweest , geen enkel probleem . Goed Gegeten onder aan de Spaanse trappen tegen een fatsoenlijke prijs . In trastevere , joods ghetto , in de buurt van piazza navone , alles super lekker en beter koop als hier . Mij hoor je niet klagen .
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Een consumptie of maaltijd is in Rome en Venetië inderdaad bijna niet meer te betalen. Vooral op de Piazza Navona in Rome zijn het echte afzetters.
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Italië mijden, zaak opgelost. Dan kunnen ze zelf hun vis en spaghetti eten.
  • Tina Colpaert

    5 jaar geleden
    Ik zou dat niet betalen laat ze de politie er maar bij halen en prijzen moeten altijd vermeld staan op menu of lijst die in de horeca moet uithangen!