CoD: Mobile
Volledig scherm
CoD: Mobile © Activision

‘Call of Duty’ voor de smartphone is nu te downloaden (maar opnieuw niet in België)

De mobiele versie van de shootergame ‘Call of Duty’ is vanaf vandaag te downloaden voor iOS en Android. Het schietspel heeft onder andere een battle-royalemodus voor honderd spelers. In België komt de game echter niet uit.

6 reacties

  • Jonas Bellaert

    4 jaar geleden
    Ik heb het spel download u-vpn of een andere zet locatie op U.S verander van play store account en wacht even en dan kan je het downlowden
  • Renè Grondzi

    4 jaar geleden
    Belachelijk, ik schaam me voor belgie dat zij nog voor zoiets doen.Binnen kort mogen wij zelf geen merk kledij kopen en tv zenders gaan om 8u uit zoals in de jaren 70/80 belachelijk. Het is all 2020 mensen mogen doen wat ze willen niemand gaat belsissen wat wij mensen mogen of niet en zeker niet voor een game want dat what ik hier heb gelezen is geen democratie maar pure komunisme.Geen wonder dat elk land will niet meer in europese uni zijn want met zo antisosial mentaliteit gaat niemandwillen
  • Osabuohien Dele

    5 jaar geleden
    drm dat ik het niet in de ios store kan vinden echt jammer dit :(
  • Sven Alliët

    5 jaar geleden
    Download gewoon apptoide op je internetbrowser op je smartphone. Zoek Call of Duty Mobile en download daarop . Werkt perfect.
  • Pavel Savka

    5 jaar geleden
    En waarom worden de rest van games met microtransacties niet geband? waar je verplicht bent om iets aan te kopen om te spelen, bijvoorbeeld bethesda games? of gewoon era van 100xp studio? waarom moet in belgie weer zo een gaming discriminatie zijn?