Erika Van Tielen.
Volledig scherm
Erika Van Tielen. © Dieter Bacquaert

Erika Van Tielen na haar relatiebreuk: “Ik ben een betere vrouw en moeder nu ik mezelf heb teruggevonden”

ShowbizzNa een zeer moeilijke relatiebreuk anderhalf jaar geleden, besloot ‘Familie’-actrice Erika Van Tielen (36) om zichzelf te resetten. In de gietende regen praten Erika en Sam in de podcast ‘De Meeloper’ onder meer over jezelf terugvinden na een zware tijd en haar job bij ‘Familie’.

6 reacties

  • Jurgen De doncker

    5 jaar geleden
    Nicolaas Van Der Weyden, als je aan kinderen begint heb je een keuze gemaakt, die mogen niet het slachtoffer zijn, echt compleet egoistisch .Als je elkaar ooit graag gezien hebt kan dit terug zo zijn je moet gewoon moeite doen, geen wonder dat er zoveel uit elkaar gaan als ik 2 van onderstaande reacties zie, een kind van 3.5 en al veel geprobeerd ?Ik moet er niet aan denken dat een andere man mijn kids mee zou moeten opvoeden.
  • Philippe De Naeyer

    5 jaar geleden
    Luca, ik ken veel meer kinderen die er juist een trauma aan over houden om hun ouders elke dag ruzie te zien maken. Die weten niet meer wat liefde is, want zijn er nooit mee opgegroeid, alleen met haat en ruzie. En ouders hadden het vroeger wel makkelijker, ze hadden een veel duidelijkere rolverdeling. De vader ging werken, de moeder bleef thuis met de kinderen. Het leven was minder hectisch dan het nu is. Samen blijven tegen je zin brengt meer problemen met zich mee.
  • Ivo Vangeel

    5 jaar geleden
    Allezins,en goede nieuwslezer op regionale RTV-Kempen.
  • Nicolaas Van Der Weyden

    5 jaar geleden
    Beetje achterhaalde reaktie Luca. Dit is niet meer de 20e eeuw. Gaan de kinderen dankbaar zijn als ze opgegroeid zijn? Moet je jezelf compleet wegcijferen en doorbijten als het echt niet meer gaat?
  • censor

    5 jaar geleden
    Wel proficiat...je zo goed wegsteken en dan jezelf terug vinden.....er zijn er niet veel die dit kunnen.
  1. Véronique De Kock geeft update na dubbele hernia: “Zal nog weken duren voor pijn draaglijk wordt”
    BV

    Véronique De Kock geeft update na dubbele hernia: “Zal nog weken duren voor pijn draaglijk wordt”

    “De pijn is ondraaglijk.” Véronique De Kock (47) zit met een dubbele hernia, nadat ze vorige maand werd aangereden in haar stilstaande wagen. De ex-Miss werd behandeld met een infiltratie om het leed te verzachten, en een tweede behandeling staat op de planning. Véronique zal zich de komende weken rustig moeten houden om verder te herstellen, hoewel de hernia’s ook gevolgen hebben voor haar professionele leven. “Maar ik probeer vooral te denken aan het resultaat”, vertelt ze ons.
  2. Na voorwaardelijke celstraf voor ‘Temptation’-Megan: ex-verloofde Dennis Roos kent zijn straf in zaak over openlijke geweldpleging
    showbizz

    Na voorwaarde­lij­ke celstraf voor ‘Temptation’-Me­gan: ex-verloofde Dennis Roos kent zijn straf in zaak over openlijke geweldple­ging

    Niet alleen ‘Temptation Island’-ster Megan Desaever (24) moet boeten voor een illegale ‘uitschuiver’. Ook haar ex-verloofde Dennis Roos - bekend van ‘Ex on the beach’ - had het vandaag vlaggen in de rechtbank. De Nederlandse realityster is schuldig bevonden aan openlijke geweldpleging en krijgt daarvoor een werkstraf van 150 uur en een boete van 750 euro. Dat meldt het Nederlandse juicekanaal RealityFBI, dat bevestiging zou hebben gekregen van het Nederlandse Openbaar Ministerie.