Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Onderwijsvakbond: “Veel positieve punten in regeerakkoord, maar wie gaat dat allemaal betalen?”

Er staan heel wat positieve punten in het Vlaamse regeerakkoord waar de christelijke onderwijsvakbond COC ook achter staat. Maar er heerst toch ook wat gezonde argwaan, stelt secretaris-generaal Koen Van Kerkhoven. “Waar gaan de centen vandaan komen om al die beloftes en voornemens te realiseren?”

19 reacties

  • PETER PERMENTIER

    4 jaar geleden
    De vakbond heeft het goedgekeurd, dus geen zorgen meer voor de regering, die dienen enkel ons meer te belasten en ons verder te gaan verarmen via hun sluwe belasting ingrepen. Wat een land wie mag er pochen met zoveel regeringen en parlementleden met een bevolking van wereld stad groot??? Wat een land zeg!!!
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    De ouders zelf ,wie anders ,krijgt men al niet genoeg cadeau's vandaag?.Er bestaan loonwagens ,dienstencheque's ,premie voor allerhande ditjes en datjes,dat ze er maar eens mee stoppen ,waar geld moet aan besteden (huishouden) is er nooit geen maar om drie keer per jaar in Zaventem te staan om op verlof te vertrekken is er steeds geld.
  • Pierre Bos

    4 jaar geleden
    Sinds wanneer stelt de vakbond zich vragen over de kost van sociale maatregelen?
  • Paul vanhaezebrouck

    4 jaar geleden
    Wacht maar tot nieuwjaar, hun frank is nog niet gevallen van de optimisten, vertrouw nooit een regering met liberalen!
  • Paul vanhaezebrouck

    4 jaar geleden
    Andermaal oude wijn in nieuwe zakken! Vertrouw nooit een regering met liberalen. N-va had het gezegd, bij hun eerste overwinning, voor de verkiezing van de burgemeester in Antwerpen. Werkloosheid en ziekte verzekering zijn een doorn in hun oog! Maar ze hebben na enkele weken hun programma op papier, afgezwakt. Werkloos of ziek, dan €- 5000 spaargeld, huis opleven! En in 2024 de totale macht. En in 2024 de trofee, want een rechtse partij die éénmaal aan de macht is laat ze nooit los!