Prins Harry, zijn vrouw Meghan en hun zoon Archie.
Volledig scherm
Prins Harry, zijn vrouw Meghan en hun zoon Archie. © Photo News

Prins Harry daagt Britse tabloid voor de rechter: “Eerst verloor ik mijn moeder en nu zie ik hoe mijn vrouw slachtoffer wordt”

De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan dagen het Britse roddelblad ‘Mail on Sunday’ voor de rechter, naar aanleiding van de publicatie van een brief die Meghan naar haar vader zou hebben geschreven. In een mededeling wijst Harry op de gelijkenissen tussen de manier waarop zowel zijn moeder als Meghan door de pers gepest worden.

48 reacties

  • Toran Korshnah

    5 jaar geleden
    Hij heeft groot gelijk om op te komen voor hun normen en waarden.
  • Victor Munster

    5 jaar geleden
    Als je een schoonvader hebt die private briefwisseling verspeidt via de roddelpers en die laatste publiceert dat zonder toestemming van de schrijver van die brief, heb je een rechtszaak waarbij het gewin de eventuele schadeloosstelling overstijgt. Die mensen hebben gelijk dat ze naar de rechtbank stappen en hopelijk overstijgt de schadevergoeding het gewin.
  • Jan Deblaere

    5 jaar geleden
    Hoge bomen vangen veel wind. Als je wilt dat er niet over je geroddeld wordt moet je een beetje meer het franse spreekwoord "pour vivre heureux, vivons cachés" toepassen. Een beetje meer afstand behourden misschien zoals onze koninklijke familie. Maar dat valt dan ook weer niet in goede aarde bij velen.
  • luc baken

    5 jaar geleden
    enkel links mag ongestoord zijn gangen gaan , al de rest moet er aan geloven
  • Paul Philippaerts

    5 jaar geleden
    De pers mag feiten brengen maar geen verzinsels zelfs niet over bekende mensen. Eenvoudiger regel kan er toch niet zijn. Hopelijk worden er zware geldboetes opgelegd, die desnoods aan een goed werk gegeven worden. Want pesterijen verkopen goed. Geld beheerst de wereld niks anders.