Hooverphonic
Volledig scherm
Hooverphonic © VRT

Hooverphonic gaat voor België naar het Songfestival: “Van het nummer zijn we overtuigd”

SongfestivalDe VRT haalt het grove geschut boven. Voor het 65ste Eurosongfestival van volgend jaar in Rotterdam, wordt met Hooverphonic een van de grootste bands van het land gestuurd. En dat nadat ze eerder al vier keer vriendelijk bedankten: “We hebben het altijd gezegd: als we hét nummer hebben, dan gaan we.”

73 reacties

  • Tim Diesel

    5 jaar geleden
    De VRT zendt een groep die van geen hout meer pijlen kan maken. De hoogdagen met Geike en Noemie zijn helaas voorbij. Het songfestival hopen ze te gebruiken als springplank voor vernieuwd succes. Helaas is de magie bij deze groep verdwenen en zijn ze muzikaal ook live de richting kwijt. Vernieuwend had ik gehoopt op Tamino, Oscar and the Wolf, Loic Nottet maar men is duidelijk blij bij de VRT. Sennek saaie song was ook geschreven door Alex en we weten hoe dat is afgelopen.
  • Luc Devriese

    5 jaar geleden
    Heel jammer dat men Marcel Vanthilt niet laat deelnemen , zouden zeker winnen
  • William Vanlaer

    5 jaar geleden
    Het is toch normaal dat een artiest overtuigd is van zijn eigen kunnen en productie,zelfs Urbanus zou fier zijn van zijn kunsten op zo'n podium.Maar het is en blijft een verkeerde keuze,Vlaanderen heeft nog nooit kunnen overtuigen,Wallonië daartegen wel steeds bij de top.
  • Roger Declercq

    5 jaar geleden
    Gaat men hier nu nog geld aan uitgeven? Heb juist gelezen in het regeerakkoord dat de VRT zal moeten veranderen, dus hopelijk nu de laatste deelname aan het songfestival.
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Ann Verschuren: "de laatste jaren na het festival doodse stilte rond het winnend lied"? Op welke planeet heb jij dan dit jaar geleefd? Het nummer van Duncan Laurence is nog steeds dikwijls te horen op de radio.