Het faillissement van Thomas Cook heeft voorlopig nog niet geleid tot significante prijsverhogingen bij de concurrentie.
Volledig scherm
Het faillissement van Thomas Cook heeft voorlopig nog niet geleid tot significante prijsverhogingen bij de concurrentie. © Photo News

Ticket naar de zon niet veel duurder na faillissement Thomas Cook

Het faillissement van Thomas Cook heeft bij de concurrentie amper geleid tot hogere prijzen. Dat blijkt vandaag uit een analyse van De Standaard.

34 reacties

  • Henri Jordens

    5 jaar geleden
    Boeking met Neckermann voor 14 dagen naar zelfde hotel op dezelfde datum was 2500€. Nu bij TUI 10 nachten aan de prijs van 2700€. een lichte stijging noemt men dit dan?
  • Johan Bol

    5 jaar geleden
    Lichte prijsverhoging??? Onze reis geannuleerd met de faling van Neckermann koste dan €1400 bij Expedia.be. Zelfde reis nu voor €4300 en een vlucht van 18 uur en meerdere tussenstops ipv met Brussels airlines 4uur. Maar mijn zorg gaat naar de honderd duizenden in die landen die het nu zonder ons moeten stellen. Voor velen de enige "bron" van inkomsten om te "overleven"
  • Christophe Pickaert

    5 jaar geleden
    Dikke zever, voor de ondergang van TC stonden de vluchten voor Kos aan 149 euro, de dag na de ondergang van TC plots 399 euro voor de retourreis bij TUI.
  • Paul Boutsen

    5 jaar geleden
    Als Tui zoals nu de markt alleen in handen zal hebben, zul je wel zien dat het gedaan zal zijn met reizen. Enkel nog vanuit het buitenland zal, zoals met alles, reizen goedkoper zijn.
  • luc caels

    5 jaar geleden
    Ronald een trein heen en terug naar Schiphol vanuit Antwerpen is om en bij de 170 € per persoon. Dus dat profijt om van daaruit te vertrekken valt weg. En dan zwijg ik nog over de reis tijd.