Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nog maar enkele weken voor wie nog wil genieten van woonbonus

Wie nog wil genieten van de woonbonus, die de Vlaamse regering vanaf volgend jaar wil schrappen, zet er best flink wat vaart achter. Tussen het ondertekenen van het compromis en het verlijden van de akte bij de notaris zit er enkele maanden. Die akte wordt het uitgangspunt, schrijft De Tijd, dus dat wil zeggen dat die ten laatste op 31 december 2019 moet verleden zijn. Notarissen worden ondertussen overstelpt met vragen over de woonbonus.

48 reacties

  • Georges Fontenelle

    5 jaar geleden
    Ik ben momenteel op zoek naar een woning en heb onlangs net geen compromis ondertekend. Er was blijkbaar een bouwmisdrijf... Als ik nu toch nog snel iets kan kopen heb ik nog een kleine kans op een pot van €30400! 't Is wel grof want ik krijg zelfs niet de kans om nog een maand verder te zoeken. It's now or in 2020 :-|
  • Linda D'Haese

    5 jaar geleden
    Meuleman Louis Dit is alleen in het voordeel voor wie meer dan een eigendom koopt of om te verhuren gaat de huur dan ook afslaan ????
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Met of zonder woonbonus. Ze zijn ondertussen hoe dan ook 40% over gewaardeerd. Daarvoor kan je ook al 20 jaar lang je geld op de banken laten staan en laten verdampen aan 2% per jaar.
  • GERARD DE PELECIJN

    5 jaar geleden
    Dat gaat wel rapper dan het afschaffen van uitstapbonussen!
  • Etienne De Bondt

    5 jaar geleden
    Nog enkele weken? te laat ja. Dank zij de onnodige regeltjes en de idiote vergunningen hebben de notarissen min. 3.5 maand nodig om de akte te kunnen opstellen, dus reken uit.