Randall Thomas William.
Volledig scherm
Randall Thomas William. © Broward County Sheriff's Office

Amerikaan (59) snijdt remkabels van zeker 20 elektrische huursteps door

Een man van 59 uit Florida is aangehouden voor het saboteren van zo’n 20 elektrische huursteps in Fort Lauderdale. De politie onderzoekt in totaal 140 gevallen van vandalisme gepleegd sinds april van dit jaar op zulke steps.

5 reacties

  • Luc Ky54

    5 jaar geleden
    Toetenel Sven, is nog 100 euro te weinig. Elke step die in reparatie is brengt niets op. Ik hoop dat ze die man buiten een zware boete en alle kosten zelfs aanklagen voor moord met voorbedachte rade.
  • raf janssens

    5 jaar geleden
    Blijkbaar iemand die die gevaarlijke ondingen echt beu was. Hij blijkt wel niet van de slimste te zijn : niet vermomd onder de camera en geen handschoenen.
  • Elle Devee

    5 jaar geleden
    Ik heb soms ook zin om dat te doen. Die rotdingen slingeren overal rond, liefst goed in de weg zodat je niet kunt passeren. Levensgevaarlijk voor slechtzienden en blinden. Ik heb ook al eens zo'n ding tegen mijn arm gekregen. Iemand wilde het neerzetten maar bleef niet staan en viel om op mijn arm. Resultaat een reuzengrote blauwe plek waar ik nog lang mee gesukkeld heb. Als ze nu nog zouden verplichten om die dingen op een veilige plaats te parkeren zoals met deelfietsen.
  • Tim Claes

    5 jaar geleden
    Ook beu dat die dingen hem systematisch van de stoep rijden, of er dwars over geparkeerd staan.
  • Toetenel Sven

    5 jaar geleden
    65 dollar voor een remkabel te vervangen? die rekenen goed door