.
Volledig scherm
. © Unique Home Stays

Waanzinnig wonen: pure romantiek in cottage (waar je ook op vakantie kunt)

Woon.We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf in te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een cottage in Engeland.

7 reacties

  • Sarah Clerrkx

    5 jaar geleden
    Dé volle 6000€ nog wel en dat voor een week... Nja,dat is kleingeld eh, zit ook altijd in mijne portemonnee... Dat wordt zéker genieten dan. In onze de omgeving is aan groen,rust en kalmte geen gebrek. Lampjes en vuurkorven, die hebben we ook.. En romantiek? Dat zit in overal.
  • marie-claire de bosscher

    5 jaar geleden
    prachtig, daar zou ik best willen wonen !
  • Kurt Winkelmans

    5 jaar geleden
    Peter , van die megalomane manor , cottagehuizen worden er nog heel veel gezet. Liefst eerst een mooi stukje bos kappen want het hoort in de natuur te staan en na 25 jaar is het huis te groot en verhuizen ze naar een appartement. Huis verouderd , te duur om te renoveren naar moderne normen...
  • peter colson

    5 jaar geleden
    Daar wil ik wel geld aan geven. En natuur verpest? Meer dan waarschijnlijk is het een huis van meer dan 100 jaar oud dat enorm is gerenoveerd. Voor Uw huis is er ook natuur en uitzicht verpest, mr Winkelmans. IEDER huis verpest natuur en uitzicht.
  • Kurt Winkelmans

    5 jaar geleden
    Dt huis heeft heel waarschijnlijk ergens een heel mooi stukje natuur , uitzicht , verpest.