AFP
Volledig scherm
© AFP

Democratische presidentskandidate vraagt in brief aan Twitter om account Trump op te schorten

De Amerikaanse senatrice en Democratische presidentskandidate Kamala Harris heeft Twitter gevraagd maatregelen te nemen tegen de Amerikaanse president Donald Trump omwille van zijn agressieve tweets.

4 reacties

  • Gerda Phlypo

    5 jaar geleden
    Wat zetten die Democraten toch veel op hun neus .
  • Sunno Hamar

    5 jaar geleden
    Als je tegenstander in zijn eigen voeten wilt schieten, laat je hem mooi doen.
  • Carla Van Geel

    5 jaar geleden
    Politici zouden gezien hun functie geen gebruik van tweet mogen maken omdat veel mensen daardoor zonder het te beseffen gemanipuleerd worden, want 't is ene die met ons klapt hé, populisme dus. De concurrentie neerhalen op die manier is het laagste wat men kan doen en keert zich altijd terug zoals een boemerang.
  • Leon Van der Neffe

    5 jaar geleden
    En ze heeft groot gelijk!! Gelijk wie dezelfde haat zou verspreiden had het al lang aan z'n been gehad! Zijn account had al veel langer moeten geschorst zijn!
  1. LIVE OEKRAÏNE. Londen: Sjojgoe verantwoordelijk voor "meer dan 355.000 slachtoffers" in Russische leger - Dodental loopt op na raketaanval op Russische stad Belgorod
    LIVE OEKRAÏNE
    410

    LIVE OEKRAÏNE. Londen: Sjojgoe verantwoor­de­lijk voor "meer dan 355.000 slachtof­fers" in Russische leger - Dodental loopt op na raketaan­val op Russische stad Belgorod

    Sergej Sjojgoe, de Russische minister van Defensie die zondag werd ontslagen door president Vladimir Poetin, is verantwoordelijk voor “meer dan 355.000 slachtoffers”, zowel doden als gewonden, “onder zijn eigen soldaten” sinds het begin van de oorlog in Oekraïne. Dat heeft de Britse minister van Defensie Grant Shapps gezegd. En in de Russische oblast Belgorod, net over de grens met Oekraïne, zijn volgens Russische autoriteiten negen mensen gedood nadat een appartementsgebouw deels is ingestort, vermoedelijk na een raket- of bominslag. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.
  2. PORTRET. Wie is Joost Klein écht? “Ik laat me de mond niet snoeren, zeker niet door mensen met geld”
    PREMIUM
    EUROVISIESONGFESTIVAL
    39

    PORTRET. Wie is Joost Klein écht? “Ik laat me de mond niet snoeren, zeker niet door mensen met geld”

    Geen Joost Klein vanavond tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival. De ‘Europapa’-zanger wordt ervan verdacht een medewerkster van het muziekfestival bedreigd te hebben. Maar wie is de excentrieke, rebellerende zanger eigenlijk echt? Hij is niet voor niets de beste vriend van Acid, de Vlaamse YouTuber waar uw kind gek op is: ze schoppen graag tegen schenen en worden meestal niet begrepen door wie ouder is dan 30. Veel van wat hij doet, blijkt ook ingegeven door zijn verleden. “Ik praat niet graag over de dood van mijn ouders.”