Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Geen gerichte controles meer naar roken in auto's met kinderen

BinnenlandEr komen geen gerichte controles meer naar roken in auto's met kinderen jonger dan 16. Dat heeft de FOD Volksgezondheid aan VTM Nieuws bevestigd. 

11 reacties

  • Thomas Anderson

    5 jaar geleden
    Een regel die niet afgedwongen word die moet er niet zijn!
  • PETER PERMENTIER

    5 jaar geleden
    Wat kun je verwachten van het FOD van volksgezondheid, die lopen toch altijd na een lange periode achter de feite, bewijzen zijn er dioxine crisis, vogel griep, besmettingen van het kippen vlees? Salmonella bacterien infecties dit jaar, nooit een antwoord op gehad? Men zou beter eens een kontrole doen op deze FOD en zijn functionarisen en die niet rendabel zijn buiten.
  • Steven Verhaegen

    5 jaar geleden
    Ik ben roker, en ik zal nooit in de auto roken omdat de kinderen er elk moment mee kunnen inzitten, wie rookt in zijn auto terwijl hun kind/eren erin zitten is in mijn ogen onverantwoordelijk en niet geschikt voor het opvoeden van hun kind/eren.. er moeten geen controles zijn, je doet dit gewoon niet punt.
  • Hans Oomen

    5 jaar geleden
    Dan weet je waarom ze het allemaal doen geld , ze staan niet in voor onze gezondheid of veiligheid nee geld geld geld daar is ons land goed in in geld uit de zakken kloppen ! Maar zorgen dat onze kinderen nog een leven kunnen opbouwen laat maar . Dat is België ...
  • Janna Boonstra

    5 jaar geleden
    Die kinderen zitten thuis ook in de rook van die ouders. En alleen in de auto is slecht voor die tere kinder longentjes.. Hoe noem je een naieve Belg?