Zijn auto, groen uitgeslagen en met platte banden, stond al die tijd beneden op de parking.
Volledig scherm
Zijn auto, groen uitgeslagen en met platte banden, stond al die tijd beneden op de parking. © Screenshots RTL

Duitser ligt acht jaar lang dood in flat zonder dat iemand iets merkt

BizarAcht jaar lang heeft een Duitse man dood in zijn flat gelegen voor hij werd ontdekt. Naast zijn dode lichaam lag zijn hond, die was omgekomen van de honger. De man zijn auto stond al die tijd beneden op de parking. Zijn rekeningen waren, via domiciliëring, netjes op tijd betaald.

84 reacties

  • Franc saas

    5 jaar geleden
    niet te begrijpen, dat niemand in dat gebouw hem miste en zijn auto daar dan ook jaren bleef staan .En dan wat nuts voorzieningen betreft , water ,gas ,elektriciteit ...hebben die dan niet opgemerkt in al die jaren dat er nauwelijks of geen verbruik was ? en de postbode en de bewoners zagen die dan die overvolle brievenbus niet ?
  • marc Deglin

    5 jaar geleden
    en dan wil de "vlaamse bouwmeester" dat alle mensen verhuizen naar de steden om in zo'n blok te gaan wonen.
  • Victor OOMS

    5 jaar geleden
    Een voorbeeld hoe de administratie werkt. Een dode mens is een goed mens want hij reclameert niet, dus, laat maar bollen.
  • Petra-Kim Bungartz

    5 jaar geleden
    Dat zal theoretisch met mij op een dag ook kunnen gebeuren: Geen familie of kinderen of partner, de buurman bijna nooit thuis, als ik hier dood omval is er niemand die mij op korte termijn zou missen. De gedachte, wat er dan met mijn twee katten zou kunnen gebeuren, maakt mij treurig. Niet verkeerd verstaan aub, ik leef heel gezond, let op mijzelf en ben een positief mens. Maar er kunnen altijd situaties ontstaan, waar niemand opmerkt, dat er iets gebeurd is.
  • Chris Vandenberghe

    5 jaar geleden
    Ik kom veel naar Duitsland, als je iemand op straat iets vraagd, zijn het ofwel Russen, Turken,of Syrier, maar een duits kom je niet vaak tegen, en die woonen in de Blokken waar de eene de andere niet kent.