Maggie De Block.
Volledig scherm
Maggie De Block. © BELGA

“210.000 extra jobs op vijf jaar tijd”

Sinds de start van de regering-Michel, in oktober 2014, zijn er 210.000 nieuwe jobs ingevuld. Dat zegt minister van Sociale Zaken Maggie De Block (Open Vld) op basis van de laatste cijfers van de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ).

67 reacties

  • Freddy De Vos

    4 jaar geleden
    Er is een verschil tussen een job en een job! Hoeveel van die mensen heeft die job gekozen uit interesse en hoeveel mensen voert die job uit met motivatie? Ik zie dagelijks mensen een job doen tegen hun zin, vaak mensen die meer en beter zouden kunnen doen maar de kansen niet krijgen!
  • Jean Gobin

    4 jaar geleden
    210.000 extra jobs meer die bijdragen betalen aan de sociale zekerheid en een tekort van 3 miljard in de rsz ...waar is dat geld dan naartoe ?
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Het is intellectueel nogal oneerlijk om de periode van net na de financiële crisis te vergelijken met de periode van de herop levende economie daaropvolgend, peter colson. En toch groeide de economie onder Di Rupo sneller dan het gemiddelde in de EU en hing deze onder Van Overtveldt aan het staartje.
  • Jacky Vanderplas

    4 jaar geleden
    Jobs creeren is : niet een paar wetten maken zgn verbetering aan de huizen en daar toezichters voor ronselen. Of andere nutteloze dingen creeren om weer geld uit zakken te frutsellen met zgn specialisten die ook niet weten waar het over gaat en werkjes op de gemeente bij verzinnen voorde nieuwkomers .En al zeker niet onze weinige begische produkten en firmas over brengen naar andere landen vr goedkoper werkvolk .werk is een nieuw produkt maken en die dan aan de omringende landen verkopen.
  • peter colson

    4 jaar geleden
    Elio had een NETTO-aanbod van jobs van -40.000. Je leest het goed, er waren na zijn doortocht 40.000 jobs minder. Opel, Ford, Caterpillar, allemaal weg gesaneerd onder Elio. Dat is voor sommigen blijkbaar wel goed werk geleverd, meer mensen in de werkloosheid en armoede en nog meer geld aftroggelen van zij die nog werk hadden om het nieuwe leger aan werklozen te sponsoren