Antwerpen - Daphne Paelinck  - Tine Priem
Volledig scherm
PREMIUM
Antwerpen - Daphne Paelinck - Tine Priem © Dieter Bacquaert

‘Thuis’-gezichten Tine Priem en Daphne Paelinck: “We zijn zo close dat we ons zussen voelen”

TVDaphne Paelinck (31) mag dan wel niet meer op de loonlijst van ‘Thuis’ staan nu haar gehate personage Christine uit de soap is verdwenen, dat betekent niet dat de actrice, die drie maand geleden voor het eerst mama werd, geen contact meer heeft met haar ex-collega’s. Niet in de het minst met actrice Tine Priem (30) — ‘mama Tamara’ in de Eén-soap — met wie Daphne een decennium geleden op de schoolbanken zat. “Toen ik pas wist dat ik zwanger was, heb ik in paniek naar Tine gebeld. En dat ene telefoongesprek heeft me zoveel rust gegeven”, klinkt het in PRIMO.

4 reacties

  • Regine Tytgat

    5 jaar geleden
    En toch zijn er meer dan een miljoen kijkers. Ik begrijp dat niet. Zovele die zeggen, trekt op niks en kijk niet meer. Zijn er dan zoveel leugenaars ? Zelf ben ik geen fan. Er zijn er die de soap afbreken, maar weten toch altijd wat er gebeurt is. Raar!
  • Van Eersel Guy

    5 jaar geleden
    Groot gelijk Jan van Gent, het is triestig met de verhaallijn
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Idd Jan Van Gent, de reeks wordt belachelijker en vervelender met de dag. Een "Pool" die met zijn eeuwig moraliserend gezeur meer op je zenuwen werkt dan dat je naar hem uitkijkt, een overdreven hoop ontbijt- en andere tafelscènes (schrap die en een aflevering duurt nog 5 minuten) en dan de Tönnisteiner flessen die tot in het absurde te pas en te onpas in elke hoek van het decor opduiken (zelfs op ziekenhuiskastjes). Ja, de reeks probeert krampachtig zichzelf te overleven.
  • Jan Van Gent

    5 jaar geleden
    Belachelijke serie geworden degene die dit script schrijft zou er beter gewoon mee stoppen ze weten niet meer waar ze het moeten uithalen dan beginnen ze maar om belachelijke zaken te verzinnen. Zo gaan er niet veel kijkers meer overblijven ...