Koen Geens in Terzake.
Volledig scherm
Koen Geens in Terzake. © vrt

Koen Geens (CD&V) over Theo Francken: “We zien allemaal dat hij Vlaams Belang te vriend probeert te houden”

Na CD&V-voorzitter Wouter Beke eerder deze week, heeft nu ook zijn partijgenoot en federaal justitieminister Koen Geens commentaar gegeven op Theo Francken (N-VA) en zijn tweets. “We zien allemaal dat meneer Francken het Vlaams Belang te vriend probeert te houden en dat dit de bedoeling is van zijn hele strategie”, klonk het woensdagavond onomwonden in Terzake op Canvas.

403 reacties

  • Tom Faes

    5 jaar geleden
    De Francken intelligentie komt nog niet tot aan de knieën van Geens. Enkel in mensen tegen mekaar opzetten is Francken sterker ,veel sterker.
  • lucien Noreilde

    5 jaar geleden
    één van de hoofd verantwoordelijke voor de grote CD&V nederlaag samen met Crevist Peters en Wouterke
  • Werner Van der Kelen

    5 jaar geleden
    Awel mijnheer Geens wat is daar mis mee ? het is niet omdat jij denkt de wijsheid in pacht te hebben dat dit ook zo is, er hebben meer als 800000 kiezers voor het VB gestemd en jullie als tjeven partij zetten die mensen in de kou !
  • Patrick Peeters

    5 jaar geleden
    Het is maar meer dan normaal dat ze Vlaams Belang te vriend houden! Dat is wat een groot deel van de bevolking wil. Wanneer gaan jullie eens beseffen dat steeds minder mensen jullie visie delen? Leer uit jullie verlies maar neen, het been stijf houden.
  • Ines HUBERT

    5 jaar geleden
    Angst regeert overal : bij de politiek (om hun stemmers/macht te verliezen) én bij de kiezers (om hun welvaart/geld te zien verminderen). In zo een klimaat is iedereen verliezer... en rechts speelt daar goed op in. Weet waarvoor je stemt als je NVA/VB stemt, en weet dat andere partijen zich gaan proberen te verdedigen tegen een rechts front : wat opnieuw voor meer angst en verliezers gaat zorgen en daar zitten we dan nu... allemaal verliezers.