Spaanse krant AS nam Courtois in vijf bladzijden op de korrel.
Volledig scherm
Spaanse krant AS nam Courtois in vijf bladzijden op de korrel. © REUTERS

Spaanse krant haalt in vijf pagina’s uit naar Thibaut Courtois : “Hij staat meer dan ooit ter discussie”

Real MadridIn koeien van letters. De kop van Jut. Thibaut Courtois is de gebeten hond na de 2-2 tegen Club Brugge. De Madrileense krant AS wijdt zomaar even vijf volle pagina’s aan onze nationale doelman. “Courtois, dit is het niet!” Marca, de sportkrant met het meeste gewicht in Spanje, laat de Courtois-trein passeren. Zij vinden de doelman geen probleemgeval. 

88 reacties

  • CHRISTIANA DE GEEST

    5 jaar geleden
    Waarom eens geen kans geven aan Simon Mignolet, zijn niveau is nu toch hoger dan dit van Courtois!!!
  • Kaat Sammels

    5 jaar geleden
    Iedereen kan eens pech hebben.
  • hugo wouters

    5 jaar geleden
    @gregoor, Courtois vraagt er niet om om in de boekjes te verschijnen. Het is de paperaci die achter bekende mensen loopt om daar allerlei verhalen over te schrijven. Voorbeeld: een discussie tussen Dries en Kat op het strand wordt vergroot tot bijna een scheiding tussen beide. Gebeurt in elk huishouden.
  • Baldr VanHoek

    5 jaar geleden
    Kranten stellen geen ploeg op en hebben niets te zeggen, laat staan dat het iets te maken heeft met hoe Real slecht voetbalt? Neen, de ploeg is versleten en aan vervanging toe maar ze staat wel aan de leiding. Zoiets als Club Brugge hier aan de leiding staat en door kranten in Belgie wordt bewierookt terwijl er wel 4 punten gewoon heeft laten liggen. Het is een perceptie die kan tellen.
  • jean gregoor

    5 jaar geleden
    Beetje minder in de boekjes verschijnen zou hem goed doen.