rv
Volledig scherm
© rv

Brugse ‘fans’ spotten in Madrid met bedelende vrouwen en misdragen zich, één van supporters blijkt politie-inspecteur

Club BruggeIn Spaanse media zijn filmpjes opgedoken van supporters van Club Brugge die zich op het Plaza Mayor Madrid misgedragen tegenover bedelende vrouwen. Op zijn website veroordeelt blauw-zwart het gedrag van de “zogenaamde supporters” en zegt een onderzoek te starten om de personen te identificeren en eventueel te bestraffen. Eén van de supporters blijkt een politie-inspecteur te zijn van de zone Vlas (Kortrijk, Kuurne, Lendelede).

64 reacties

  • Dirk Molin

    5 jaar geleden
    RSCA fans zijn er weer als de kippen bij om reacties te posten over dit artikel. Was er ook en die Roma zigeuners gedroegen zich irritant. De ene was nog niet weg of er kwam al een andere om te bedelen. Als er dan enkelingen zich ongepast gedragen wordt alles weer veralgemeend. Vorig jaar net hetzelfde gebeurt met PSV fans. Dat ze gaan werken en iedereen met rust laten.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Ik zie vaak genoeg volwassen mannen, die door de week de nette huisvader uithangen, maar wanneer zij als supporter hun club bezoeken ineens veranderen in een soort hooligan. Totaal losgeslagen, vloekend en tierend, de meest verschrikkelijke ziektes toeschreeuwen, ik heb dat nooit begrepen. En dan ook nog misdragen alsof zij de club hiermee helpen. En bijna iedereen vind dat ook nog heel normaal, gezien de reacties hieronder. Ik vind het een primitief gedrag.
  • Dany Duivejonk

    5 jaar geleden
    Zo'n filmpjes kan je iedere week op iedere voetbalmatch filmen ... niet overdrijven héé ...
  • Bart De Groote

    5 jaar geleden
    Is dat nu echt nodig om dat zo breed uit te smeren dat 1 van die supporters een politieman is? Bakker, kinesist, politieman,... Wat maakt dat nu uit? Madrid kennende waren die bedelaars wellicht mega irritant en opdringerig hadden de supporters er gewoon genoeg van. 1 supporter viseren in de media is gewoon laag.
  • Devid Japi

    5 jaar geleden
    Geen manieren die belgen.