.
Volledig scherm
. © www.mijnbenovatie.be

Hoe energie(on)zuinig is jouw woning? Ontdek het met een gratis test

Woon.Volstaat 10 cm isolatie in je hellend dak? Wat is de invloed van elektrische verwarming? Hoe negatief is het ontbreken van een mechanische ventilatie? Iedereen is tegenwoordig bezig met het energieverbruik van zijn woning. Om te weten of je goed bezig bent, is er nu een gratis energietest. Nadat je die hebt ingevuld, krijg je tips over de verbeteringen die je kunt aanbrengen.

15 reacties

  • james vroman

    5 jaar geleden
    als je het ingevuld hebt neem een goede spamfilter !
  • RENE LENAERTS

    5 jaar geleden
    Ik heb ingevuld; benieuwd wat er op mij gaat afkomen. Er werd niet gevraagd of het huis alleenstaand is of in een rij staat!
  • james vroman

    5 jaar geleden
    is gewoon gratis prospectie zou me niet verbazen mocht je je tel.nr en mailadres moeten door geven in die tekst ...pas op veel op cowboys op de markt die je proberen schrik aan te jagen ..
  • Jean Gobin

    5 jaar geleden
    vergelijk gewoon de energie facturen ...
  • Toon Schouteden

    5 jaar geleden
    Wij hebben geen "hard" water, wij doen het licht uit waar het niet hoeft te branden, 's morgens de vensters even openzetten verlucht even goed en is véél beterkoop dan de ventilatiesystemen, een condensatieketel op mazout gaat maar enkele jaren mee in vergelijking met een "ouderwets gietijzeren" stookhuis en daardoor een duurkoop... Die test is enkel een vorm van "verkooptruuk".