“Wouter Beke eigent zichzelf ministerpost toe, in plaats van stap opzij te zetten”

De aanstelling van Wouter Beke als Vlaams minister stuit op kritiek binnen zijn eigen partij. Een deel van de CD&V-militanten vinden het een gemiste kans. “We hebben de verkiezingen verloren. Een voorzitter moet daaruit zijn conclusies trekken, het was niet het juiste moment om zich een ministerpost toe te eigenen”, zegt de Kuurnse CD&V-burgemeester Francis Benoit.

16 reacties

  • Frank Van den Bulck

    5 jaar geleden
    Niks nieuws, alles voor de centen en de postjes, en de rest kan stikken !
  • Francois Sals

    5 jaar geleden
    Het zoveelste schandaal in de Politiek, CD&V en zeker Beke een echte verliezer die nu een minister post pakt , snap niet dat andere leden bij CD&V dit goedkeurden , hopelijk halen ze bij de volgende verkiezingen 5% of minder.Wat een partij, Peeters heeft gefaald als minister , wilde Burgemeester worden en faalde ,Schauvliege faalde door haar Leugens en Beke faalde als voorzitter .
  • Franc saas

    5 jaar geleden
    van verliezer naar winnaar !!, hij kroont zichzelf tot minister ! de schaamte voorbij .
  • Vera Bres

    5 jaar geleden
    Hij heeft zijn partij naar de afgrond geleid , en pakt nu een minister post ...het zoveelste bewijs dat alleen de postjes en de centen tellen , schandalige vent is Beke.
  • Marleen Sauvillers

    5 jaar geleden
    Cdnv heeft niks gedaan voor Vlaanderen. Met de laatste staatshervormingen zijn we iedere keer erin geluisd..Het is een overbodige partij geworden.