Verschueren licht komst Vercauteren en ontslag Arnesen toe: “Speelstijl blijft, Franky moet nu voor efficiëntie zorgen”

AnderlechtBewogen dag op Anderlecht: exit technisch directeur Frank Arnesen, welkom terug Franky Vercauteren. Het paars-witte icoon vervangt als T1 Simon Davies, die louter veldtrainer wordt. Bij VTM Nieuws licht sportief directeur Michael Verschueren de beslissingen toe. “Aan onze manier van spelen verandert er niets, maar Franky moet wel voor efficiëntie zorgen.” 

40 reacties

  • Roos Desreveaux

    5 jaar geleden
    zoiets heb ik nog nooit gehoord ergens in europa dat ze zo te werk gaan. Kompany dicteert hoe ze moeten spelen en Vercauteren moet voor de resultaten zorgen, Iedere trainer heeft zijn eigen stijl en past zijn ploeg aan als hij het nodig vindt aan de tegenstander, ik zie vercauteren niet continue ja vincent, nee vincent zeggen.
  • Marc LInden

    5 jaar geleden
    onkunde ten top. volgende clash Kompany-Vercauteren. met drie à vier volwaardige spelers kan je ManC of andere topteams niet kopiëren. voetbal zonder buitengewone voetballers speel je met veel volk achter de bal. In de moderne variatie dan ook mensen die je in balbezit zeer snel naar voren laat spelen. Balvastheid en inzicht zijn daarvoor goeie troeven. Besuur denkt dat deze 2 ego's niet gaan botsen???? Transfer systeem is ook niet fair. Ohl verliest een troef.
  • Patrick Braekeveldt

    5 jaar geleden
    Speelstijl trouw ...hilarisch ,met Vercauteren wordt de speelstijl veel volk achter de bal en counterend !
  • Opteynde Johan

    5 jaar geleden
    Veel gemekker wanneer Brugge sneller is om Diagne binnen te halen, maar nu tijdens het lopende seizoen trainer wegplukken bij ohl, netjes!
  • Staf Coppens

    5 jaar geleden
    "Teveel kwaliteiten om aan boord te houden." Wel mooie woorden om eigenlijk te bedoelen dat je hem hebt ontslagen.