Vorig seizoen moest de wedstrijd Antwerp-Standard tien minuten stilgelegd worden nadat Michel Preud’homme met bier bekogeld werd door de thuisaanhang.
Volledig scherm
Vorig seizoen moest de wedstrijd Antwerp-Standard tien minuten stilgelegd worden nadat Michel Preud’homme met bier bekogeld werd door de thuisaanhang. © Photo News

Antwerp neemt maatregelen na wangedrag fans: drankverbod op hoofdtribune voor topper tegen Standard

Jupiler Pro LeagueAntwerp aanvaardt niet langer dat supporters tijdens wedstrijden voorwerpen, voornamelijk drankbekers, op het veld gooien. Dat gebeurde onlangs opnieuw in de Europese wedstrijd tegen het Nederlandse AZ. De club gaat de daders identificeren en bestraffen en kondigt tegelijk maatregelen aan. Zo zal er zondag in de thuismatch tegen Standard geen drank worden toegelaten in Tribune 1. Vorig seizoen moest de wedstrijd Antwerp-Standard tien minuten stilgelegd worden nadat Michel Preud’homme met bier bekogeld werd door de thuisaanhang.

19 reacties

  • Timothy Van Ginneken

    5 jaar geleden
    Jacques, Wa weet gij daar nu van? Snul... Genk, STVV, Charleroi, Anderlecht... allemaal net deze week gepasseerd. Zaten de mannen vant stad voor niks tussen he. Man man. Als ge niks zinnig kunt zeggen hou uw mond dan.
  • daniel d'hulst

    5 jaar geleden
    Dus met zijn allen naar tribune 2 samen met de vuurpeilen, rookbommen enz...
  • Luc Smans

    5 jaar geleden
    Ik zit altijd in die tribune en er is in Antwerpen 1 keer iets misgelopen ( wedstrijd tegen Standard vorig seizoen) maar neem van mij aan dat er toen maar 1 schuldige was met name zijne hoogheid Michel Preud’Homme die tijdens die wedstrijd negentig minuten provoceerde en de supporters constant aan het uitdagen was maar over die man zijn wangedrag durft noch van de analisten noch de voetbalbond iets zeggen! !!!!!!!!!!!
  • Wes Lauwers

    5 jaar geleden
    @guy, klopt dan mss wel maar je zit dan ook in de cinema daar he,sfeer een dikke nul in barcelona
  • Kris van Laer

    5 jaar geleden
    Overal is het wel iets, men moet niet enkel kijken naar Antwerp.. Ik ga al jaren niet meer naar het voetbal zien, zal wel gezellig thuis met een frisse Duvel kijken. Schol!