BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Meerderheid keurt Vlaams regeerakkoord goed na ‘debat’ zonder oppositiepartijen

Meerderheidspartijen N-VA, CD&V en Open Vld hebben de regering het vertrouwen gegeven in het Vlaams Parlement. Oppositiepartijen Vlaams Belang, Groen, sp.a en PVDA hadden het halfrond eerder verlaten, uit protest tegen het uitblijven van begrotingscijfers. Volgende week vindt er opnieuw een debat plaats, mét de veelbesproken cijfers en wellicht ook de voltallige oppositie.

319 reacties

  • Andté Herbots

    4 jaar geleden
    Guido Bervoets, ge zult er toch moeten leren mee leven 5 jaar lang.Jambon heeft gezegd dat de cijfers er komen maandag 7 oktober en geen dag vroeger of gij dat nu goed vind of niet.En de oppositie heeft niets te bepalen wat er moet gebeuren.
  • Francois Sals

    4 jaar geleden
    Zo is het makkelijk natuurlijk, je eigen voorstellen goedkeuren !! maar wat wil je , de verliezende partijen gaan het opnieuw proberen.
  • Ronny Ooijen

    4 jaar geleden
    Wat Bourgeois enkele maanden geleden bedoelde met 'Het belang van de partij gaat boven alles' wordt weer wat duidelijker als men ziet hoe zijn partijgenoot Jambon op een "speelse" manier de belangen van zijn kiezers behartigt.
  • guido Bervoets

    4 jaar geleden
    Gamen met Angry Birds, de oppositie afsnauwen dat zij niet te bepalen hebben wat hij moet voorleggen, pochen bij Doorbraak.be dat de cijfers er wel zijn maar de oppositie maar moet wachten tot na de stemming en een stemming die alleen maar bestaat uit de eigen coalitie van gedresseerde aapjes - Jan Jambon is nog niet begonnen en het vertrouwen in hem is al volledig weg. Hoe kun je deze regering nog serieus nemen?
  • Ronald Van Beneden

    4 jaar geleden
    Zo de kiezers zijn weer bedrogen en de zakken gevuld van de politici die pretenderen dat we in een democratie die er al lang geen meer is.